Ullevål- og Aker sykehus venner - fortjener mange medlemmer

Støttemdlemmer i La Aker leve og Redd Ullevål. De går ofte i tog og kjemper for våre sykehus og er glade for alle bidrag.

Redd Ullevål og Aker sykehus venner - medlemskap redder liv 

Bli medlem du også ! 

Hva med å gi et medlemskap i Redd Ullevål og Aker sykehus venner i gave til bursdag, jul eller noe annet. Mange har det de trenger av ting til huset og hvorfor ikke da gi bort et medlemskap sammen med en god vin eller en god sjokolade. 

 

Det store flertallet i Oslo med omegn mener det er galskap å legge ned Ullevål og at Groruddalens befolkning som en gang hadde Aker som sitt lokalsykehus pr. idag er kasteballer mellom et overfylt A-hus, Diakonhjemmet og andre sykehus.

Medlemskapet koster kun kr. 100 pr. år i den enkelt forening. Dette må jo være den billigste livsforsikringen i hele verden. Man kan velge om man vil være aktiv eller passiv medlem. 

Vi kan også legge ut på facebook når vi selv har bursdag at vi i gave ønsker at du melder deg inn eller donerer et beløp som passer til din lommebok. 

Jo flere medlemmer i sykehusforeningene jo større er sjansene for at vi skal lykkes i kampen mot makten som kun tenker penger med sykehus uten senger. 

Hilsen

Gunn Pound