KAMP MOT DISKRIMINERING AV PSYKISKE HELSEUTFORDRINGER

http://www.opprop.net/kamp_mot_diskriminering_av_psykiske_lidelser

STØTT OPPROPET MED DIN UNDERSKRIFT 

 

INKLUDERINGSKAMPEN FORTSETTER – KAMPEN MOT DISKRIMINERING AV PSYKISKE HELSEUTFORDRINGER

Inkluderingskampen fortsetter og takket være facebookvenner og andre er drivstofftanken og tanken med positive energier og tanker fylt til randen. 10 000 takk til dere alle som viste meg så rørende støtte gjennom likes og vakre kommentarer til innlegget «Utestengt – det svir like mye hver gang». Kommentarene blir lagret i mitt gullarkiv. Tross mørke oktoberskyer i diss dager, så skinner sola her hos meg.

Episoden med utelukkelsen fra familieselskapet er nå gjemt og tilbakelagt. Og jeg har valgt å gå videre og kjempe for at alle som av ulike årsaker faller utenfor A-4-formatet skal bli sett og inkludert på alle samfunnsarenaer. ALLE SKAL MED.

Ønsker dere å vise støtte gjennom den videre inkluderingskampen, kan dere signere oppropet «Kamp mot diskriminering av psykiske lidelser». Når jeg får 1000 undeskrifter, vil jeg kontakte mediene og politikerne,  for det er viktig at temaet får offentlig oppmerksomhet. Da blir veien til full inkludering kortere. Gjør oppmerksom på at dere kan signere anonymt.

Dere er også hjertelig velkommen  til å ta en titt på sidene Funksjonshemmedes felles organisasjon Oslo, og Kamp mot diskriminering av psykiske lidelser. Her kan dere følge med på aktiviteter, kommentere, like og følge kampen videre.

Jeg fortsetter inkluderingskampen livet ut og jeg tror jo på flere liv som mange vet. Så kampen fortsetter også etter dette livet.

Varme klemmer

Fra Solgunn